Info 10.4 kl. 9:23!

Driftsforstyrrelser ifm. Ry/Gl. Rye Varmeværks gravearbejde: Det gravearbejde, som Ry/Gl. Rye Varmeværk laver igennem Gl. Rye i disse uger, kan desværre give nogle forstyrrelser og afbrydelser i vores vandforsyning. Det er desværre ikke muligt for varmeværket at give os besked på forhånd, så forstyrrelserne kan opstå pludseligt. Derfor valgte vi i forgårs at lave et forvarsel på vores hjemmeside og på Facebook om, at der kan opstå disse pludselige forstyrrelser fra i går torsdag. d. 11.4.2024 og forventeligt 4 uger frem. Vi ville ønske, vi kunne være mere konkrete. Og vi sørger for at sende SMS-beskeder til de berørte vejes forbrugere i det tilfælde, hvor vi kan nå at reagere med information. Skulle du og din familie komme i den situation, at I mangler vand, kan I altid hente vand på vandværket efter forudgående aftale med vandværkspasser Bent på vagttelefon 8689 8930.

17.6.2020:

Lejlighedsvise driftsforstyrrelser ifm. det aktuelle byggeri

I forbindelse med de aktuelle byggeri ved vandværket vil der komme kortere perioder, hvor vi har lukket for vandet, hvilket nogle af vore forbrugere allerede har oplevet.

Det beklager vi naturligvis, men det kan ikke undgås, og vi forsøger i god tid, at give besked via SMS-ordningen *) og her på hjemmesiden.

*) SMS-ordningen er man automatisk tilmeldt som kunde med det mobilnr., man har angivet ved tilslutning. Der sendes SMS-er til de konkret berørte områder/veje.

glryevandvaerk.jpg