Info 10.4 kl. 9:23!

Driftsforstyrrelser ifm. Ry/Gl. Rye Varmeværks gravearbejde: Det gravearbejde, som Ry/Gl. Rye Varmeværk laver igennem Gl. Rye i disse uger, kan desværre give nogle forstyrrelser og afbrydelser i vores vandforsyning. Det er desværre ikke muligt for varmeværket at give os besked på forhånd, så forstyrrelserne kan opstå pludseligt. Derfor valgte vi i forgårs at lave et forvarsel på vores hjemmeside og på Facebook om, at der kan opstå disse pludselige forstyrrelser fra i går torsdag. d. 11.4.2024 og forventeligt 4 uger frem. Vi ville ønske, vi kunne være mere konkrete. Og vi sørger for at sende SMS-beskeder til de berørte vejes forbrugere i det tilfælde, hvor vi kan nå at reagere med information. Skulle du og din familie komme i den situation, at I mangler vand, kan I altid hente vand på vandværket efter forudgående aftale med vandværkspasser Bent på vagttelefon 8689 8930.

10.3.2021:

Sorte partikler i vandet efter overgravet vandledning i går

I forbindelse med gravearbejde ved renovering på vandværket blev der i går uheldigvis gravet en vandledning over.

Det har efterfølgende betydet, at der lejlighedsvis kommer sort partikler i vandet. Vi kan ikke sige noget om hvor længe det vil forekomme. Når der ikke har været tryk på vandledningerne, lægger det sorte sig i lommer, der river sig løs over en periode, som kan vare op til 14 dage.

Læs i vores FAQ, Er de sorte partikler i vandet efter driftsforstyrrelser farlige?, hvad du kan gøre, og hvorfor de ikke er farlige.

Vi beklager hændelsen og de gener, det har medført, og at der ikke kom en SMS-notifikation ud, som der burde. Hvis du har behov for mere info eller har spørgsmål, så kontakt endelig vandværket.

glryevandvaerk.jpg