Info 10.4 kl. 9:23!

Driftsforstyrrelser ifm. Ry/Gl. Rye Varmeværks gravearbejde: Det gravearbejde, som Ry/Gl. Rye Varmeværk laver igennem Gl. Rye i disse uger, kan desværre give nogle forstyrrelser og afbrydelser i vores vandforsyning. Det er desværre ikke muligt for varmeværket at give os besked på forhånd, så forstyrrelserne kan opstå pludseligt. Derfor valgte vi i forgårs at lave et forvarsel på vores hjemmeside og på Facebook om, at der kan opstå disse pludselige forstyrrelser fra i går torsdag. d. 11.4.2024 og forventeligt 4 uger frem. Vi ville ønske, vi kunne være mere konkrete. Og vi sørger for at sende SMS-beskeder til de berørte vejes forbrugere i det tilfælde, hvor vi kan nå at reagere med information. Skulle du og din familie komme i den situation, at I mangler vand, kan I altid hente vand på vandværket efter forudgående aftale med vandværkspasser Bent på vagttelefon 8689 8930.

16.3.2021:

Vi oplever desværre stadig sort vand i ledningerne

Vi er opmærksomme på, at der i disse uger periodevis er ret store mængder af sort vand nogle steder i ledningerne. Det er mangan og er uskadeligt.

Det er opstået, efter at ledningsnettet har stået uden tryk ifm. opkoblingen til det nye anlæg for to uger siden, og ved stort forbrug, som der typisk er i weekenderne, kan der ske løsrivelser efterfølgende.

Vi ved desværre ikke, hvor lang tid det vil stå på endnu, men vi forventer fænomenet vil klinge af i løbet af de næste 14 dage. Vi har i vores FAQ en vejledning til, hvad man kan gøre:

Vi har overvejet at rense rørene, men det vil ikke have den nødvendige effekt idet den største koncentration af det sorte ligger fra stikledningen og ind i huset.

Vi beklager hændelserne, hvis omfang desværre er usædvanligt stort og derfor er kommet bag på os.

På vegne af vandværket,
Steffen Lauridsen, formand

glryevandvaerk.jpg